Propan vs. Elektriske Terrassevarmeapparater

Propan er den mest anvendte brændstofkilde til Solamagic terrassevarmere. Propan kommer i let bærbare tanke og er derfor det mest alsidige varmeapparat, da du kan placere varmeren næsten overalt. På grund af deres bærbarhed kommer mange propanvarmere med en hjulpakke, der købes særskilt for at lette mobiliteten. Propanvarmere har plads til, at propantanken opbevares i bunden, så tanken er ude af syne og ikke tager plads på din terrasse.

De fleste kræver en standard 20-punds propantank, men mindre propanvarmeapparater såsom propanbordpladevarmere vil kræve en mindre propantank. Når brændstoffet løber ud, køber du simpelthen en anden propantank og forbinder den. Propanktanke kan normalt findes hos din lokale købmand, og i stedet for påfyldning kan tomme tanke veksles til fulde tanke til en nedsat pris.

c700x420

Propane terrassevarmeapparater startes ved hjælp af en tændingskontakt, der typisk er et Piezo eller flergnists tændingssystem. Der behøves ingen elektrisk tilslutning til tændingslåsen. Du skal blot trykke eller dreje tændingslåsen og en gnist bliver skabt, som tænder for gasen og tænder dermed forvarmeren. Disse varmere har en højere BTU-rækkevidde end de fleste af deres elektriske modstykker og kan derfor opvarme et større område.

Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om at købe eller genopfylde propanbeholdere og ikke har adgang til naturgas, er elektrisk varmere et godt alternativ, hvis din varmer er tæt på en strømkilde.

Med disse varmeapparater skal du blot sætte dem i og tænde dem. De har typisk vejrbestandigt hardware, men det anbefales at opbevare dem på et mere afskærmet område, når de er tilsluttede. Der er elektriske versioner af alle de forskellige terrassevarmer stilarter: Gulv, bordplade eller vægmonteret. Elektriske varmere er langt den enkleste type terrassevarmer, men de tilbyder typisk ikke den samme varmekapacitet som deres gasdrevne modparter, så de er bedre til små områder.

Leave a Reply