Byggemateriale: Fra Leje til Kontrakt til at Købe

Når du lejer Ramirent byggeudstyr, kan du også prøve det af før du køber det. Du undgår risikoen for store investeringer, hvis udstyret viser sig at være uegnet. Under visse forhold som en kontrakt- / købsmulighed kan lejebeløbet fratrækkes købsprisen, hvis du beslutter dig for at købe.

Når det giver mening at købe i stedet for at leje

Med alle fordelene ovenfor kan du overveje hvorvidt om køb er den rigtige beslutning. Hvis du er sikker på at du vil bruge udstyr hver arbejdsdag hele året, så kan køb stadig være den bedre mulighed. Som en tommelfingerregel er overgangen mellem leje og købsanvendelse af udstyret 60 til 70 procent muligt det meste af tiden.

constructionequipment1280

Du kan afbrænde dit pc-regneark eller endnu bedre, bruge specialbygget konstruktionsstyringssoftware til at beregne og finde ud af om køb eller leje af byggeri er bedst for dig. Forskellige leje- eller købsbeslutninger virker for forskellige virksomheder. Hvor er overgangen mellem køb eller leje af entreprenørudstyr til din virksomhed? Vi vil gerne høre mere om det i kommentarfeltet nedenfor!

Leave a Reply