Designalternativ för utomhusvärmare

Du har också ett flertal olika typer av utomhusvärmare som du kan välja mellan när det gäller design.

Image result for patio heater

Golvstående terrassvärmare

Golvstående värmare är ett populärt alternativ och en av de vanligaste typerna som du ser om du väljer en gasvärmare. Dessa Solamagic värmare är vanligtvis långa, tunna och ger mycket värme.

Detta är den slags utomhusvärmaren som oftast finns på restauranger eller kaféer med uteplatser. Du hittar ett brett utbud av priser med alternativ som varierar beroende på vilket slags drivmedel de använder, samt storlek och kraft av värmaren.

Hängande och väggmonterade värmare

Hängande och väggmonterade värmare är populära hos dem som vill spara golvutrymme på sin uteplats. Värmare ger tillräckligt mycket värme för att se till att du är bekväm, och den håller sig även ur vägen medan du använder uteplatsen.

De kan variera avsevärt i pris och storlek, är i princip alltid elektriska och kräver vanligtvis extremt lite installationstid från dig. Beroende på hur kunnig du är kan det vara så att du inte behöver anlita någon för att installera värmaren på din uteplats. De flesta tycker att det är enkelt att göra på egen hand.

Mindre värmare

Mindre värmare e är den minsta värmaren på listan och värmer endast upp ett ytterst begränsat utrymme, men de är ett särskilt bekväma alternativ om du bara behöver värma upp en liten yta. De är vanligtvis elektriska, men du kan hitta vissa gasmodeller. Många av dem ser ut som miniatyrversioner av golvstående uteplatsvärmare – samma design och precis stor nog att kunna ställa på ett skrivbord. Om det mesta av din tid på uteplatsen består av att sitta runt bordet kan det vara det mest praktiska alternativet för dina behov.

Eldstäder och skorstenar

Eldstäder och skorstenar ger den där vedeldade atmosfären som vi pratade om. Du kan hitta prisvärda alternativ för alla tillfällen, även om eldstaden kan bli dyrare om du väljer större, lyxigare modeller. De behöver mer underhåll än andra slags utomhusvärmare, men för många människor kan atmosfären som är helt oslagbar. De är dessutom det bästa alternativet om du vill grilla marshmallows om det är något som är viktigt för dig .

 

Leave a Reply