HAR DU GJORT DIT HJEMMEARBEJDE, FØR DU BEGYNDER OMBYGNINGEN AF DIN CARPORT?

Her er noget for alle jer, der savler over den gamle rummelige carport fra 1970’erne, der kunne blive alletiders fantastiske legeværelse til børnene eller en særskilt lejlighed til svigerforældrene – gør jeres hjemmearbejde!

Der er nogle få vigtige områder at tage i betragtning, når du overvejer at lave en carport om til beboelse.

For det første mangler åbne carports med cementgulve ofte en dampspærre under cementen og afhænger, da de i stedet bruger luftens bevægelse til at fordele eventuel fugt, der kommer of fra jorden nedenunder. Når man indelukker rummet, holder man trækken ude, men man forhindrer eventuel fugt på cementen i at fordampe, hvilket skaber et fugtigt og usundt miljø.

For det andet, har du så fået en professionel til inspicere den nuværende struktur for asbest? Asbest blev brugt i flade plader af fiber/cement byggematerialer frem til 1982 og i bølgeformede tagplader af fiber/cement frem til 1986, fordi det var så billigt og nemt at installere. Den virkelige risiko for at blive udsat for asbestfibre og –støv opstår, når man river vægge og tage ned under renoveringen af en ejendom, og når man borer eller skærer i produkter, der indeholder asbest.

For det tredje skal byggeri inden for en meter fra ejendomslinjen brandsikres.

Og endelig vil du sandsynligvis få brug for en byggetilladelse eller tilladelse til at have mere end en bolig på en grund.

Hvis du ignorerer nogen af disse vigtige spørgsmål, kan det resultere i en ulovlig, farlig eller skadelig bygning, som er svær at forsvare og endnu sværere at sælge!

Så før du begynder at bygge din carport fra Bases.dk om, skal du gøre dit hjemmearbejde og søge eksperthjælp udefra, hvis du ikke er sikker.

Leave a Reply