15 tips for at vælge dit første drivhus kit

drivhus kit

Hvis du planlægger at anskaffe dit første drivhus, er du nødt til at tage disse nyttige tips i betragtning, før du gør noget andet.

drivhus kit

1. Se, om du har brug for en byggetilladelse

Når det drejer sig om at bygge små drivhuse, skulle du ikke behøve en byggetilladelse. Men bare for at være på den sikre side, skal du tjekke med dine lokale myndigheder, især hvis du har planer om at bygge et drivhus, der er større end 3½ x 4 meter.

2. Vid, hvor grænserne går på dit budget

Det er vigtigt at lægge budget for din drivhusinvestering, fordi priserne er så forskellige. De billigste drivhus kits kan koste under $100, mens de dyrere er prissat over $1000. Hvis du bruger for meget på drivhuset, vil du muligvis ikke have penge nok til andet vigtigt haveudstyr.

3. Afgør om et drivhus kit virkelig er noget for dig

Et drivhus kit indeholder alle de nødvendige materialer og instruktioner, så du selv kan bygge et drivhus. Dog skal du ikke regne med at ende med et drivhus på størrelse med en bolig.

4. Begynd med et kit, der er let at bygge

Siden dette vil være første gang, du arbejder med et drivhus kit, kan du ligeså godt få et drivhus kit med et sæt instruktioner, der er lette at følge. Hvis du bliver frustrerer, mens du bygger dit allerførste drivhus, kan det måske afskrække dig helt fra ideen om at få et drivhus.

5. Beslut dig til, hvilken størrelse, du har brug for

Når du vælger størrelsen på dit drivhus, skal du tage i betragtning, hvor mange planter, du planlægger at huse, og hvor meget plads, du har til rådighed til dit drivhus.

6. Søg efter forskellige drivhus designs

Mens drivhus kit kan begrænse dine byggemuligheder, er der vise drivhuse, der er bygget fra kits, der udmærker sig mere end andre. Opdag dit yndlingsdesign ved simpelthen at foretage en billedsøgning ved hjælp af din foretrukne søgemaskine.

7. Forstå byggekvaliteten af materialerne i drivhus kit

Du vil måske bemærke af nogle drivhuse ser ens ud, men kommer fra forskellige fabrikanter. En fabrikant kan måske prioritere æstetik ved at vælge træ. Dog er tungere materialer, såsom galvaniseret stål og aluminium at foretrække, hvis du gerne vil have et holdbart skelet.

8. Identificer det materiale, du vil dække drivhuset med

Glas er den mest almindelige overdækning, så det skulle være et sikkert valg. Vælg at dække med polycarbonat, hvis du gerne vil have noget med en isolerende virkning, så du kan være mindre afhængig af dit varmesystem.

 

9. Find ud af, hvad U-værdien for drivhusets dækkemateriale er

Hvis det er meget vigtigt, at drivhuset er effektivt at afkøle og opvarme, er det klogt at sætte dig ind i U-værdien for dækkematerialet. For eksempel har en tredobbelt polycarbonatvæg på 16 mm en U-værdi på 2,50, hvilket vil sige, at den er ret velegnet til varmeisolering.

10. Sammenlign med de bedst sælgende mærker

Hvis du er helt ved at drukne i specifikationer, men stadig gerne vil holde dig inden for rammerne på dit budget, kan du springe over, hvor gærdet er lavest og simpelthen finde nogle af de bedst sælgende mærker. Så kan du sammenligne disse mærker og regne ud hvilken drivhus kit model, der passer bedst til dine behov.

11. Undersøg anmeldelserne

Du bør altid sørge for, at drivhus kittet holder, hvad det lover, ved at undersøge anmeldelser online.

12. Tag vedligeholdelse i betragtning

Selv hvis du ikke søger det mest holdbare drivhus, skal du holde dig for øje, at disse typer drivhuse, måske er meget lettere at vedligeholde.

13. indberegn de andre krav til drivhus kittet

Overvej de materialer, der følger med drivhus kittet og det slutprodukt, du vil få, når du er færdig med at bygge det. Afhængigt af drivhus typen, kan du få brug for at sætte nogle penge til side til andre ting, såsom et varmesystem.

14. Find den bedste pris

Nu, da du har en ide om, hvilken type drivhus kit, du skal købe, skal du se efter den bedste handel. Sommetider kan du måske finde en billiger pris online.

15. Overvej senere forbedringer

Enhver slags drivhus kit kan være en betydelig investering. Hvis du forestiller dig, at du vil bruge dette drivhus i mange år fremover, skal du bare købe det.

Leave a Reply