Elektrisk Sækkevogn

Elektriske sækkevogne er det sidste nye skrig indenfor gør-det-selv branchen, når man skal være flyttemand, eller hjælpe sit kæreste barn i lejlighed. Man kan komme utroligt langt, med meget lidt, hvis bare man køber det rigtige. Det, som kan gøre en situation som ellers ville være problematisk og endda fysisk næsten umulig. De fleste forstår princippet bag den velkendte sækkevogn, men den elektroniske sækkevogn er kommet for at blive.

Kilde: Ergolift

Juster efter dit behov

Som noget helt nyt er sækkevognen blevet mandens bedste ven, du skal ikke længere kæmpe en kamp om at flytte varer op og ned af trapper. Du skal ikke længere håbe på at stablingen er korrekt og sidder lige i skabet hver gang, du behøver så at sige ikke at være bange, når du fragter tunge, uhåndterbare varer op og ned af trapper, med en elektrisk sækkevogn. Du vil nemlig finde at den justerbare højde gør, at det er meget enklere at traversere svært terræn, når bare du er væbnet med den bedste type redskab.

Kilde: Ergolift palleløfter 

Lej eller køb i dag

Prisen på en elektrisk sækkevogn kan være temmelig høj, hvis man blot skal bruge den én gang. Her kan man med fordel leje sig ind på dette gode marked, og låne den i et par timer, eller et par dage alt efter ens temperament. Man kan leje en elektrisk sækkevogn for så lidt som 150,- kroner per dag hos nogle firmaer, mens andre kræver lidt mere. Vær dog opmærksom på at ved alt udleje skal du samtidig lægge et tykt depositum for at være sikker på, at du som lejer ikke ødelægger inventaret der bliver stillet dig tilrådighed.

Leave a Reply