Efter Victoria Beckhams fantastiske karriere

Det er altid en fornuftig idé at følge den livsstil af en globalt beundret personlighed. Tja, det kunne være så meget mere strålende, hvis du er på udkig op til en person, der har etableret sig overalt fra musikindustrien, modebranchen, tv-karriere til modellering. Du er mere end sandsynligt, at løbe tør for ord til at beskrive den utrolige karriere Victoria Beckham. En ting sikkert, er, at den engelske stjerne har bevist sit talent i en række forskellige områder. Victorias historie fra pjalter til rigdom begyndte, da hun blev spottet af talent agentur i en meget ung alder. Hun gik derefter på at danne de ikoniske pop band Spice Girls. Stjernen steg til verdensomspændende popularitet, da hun giftede sig med den populære fodboldspiller David Beckham i en ekstravagant ceremoni med deltagelse af berømtheder fra hele verden.

Victoria Beckham har været berømt ikke kun for hendes forhold og deraf følgende ægteskab med fodboldspiller mand David Beckham, men også for hendes uovertruffen bidrag til en verden af musik og mode. Udover hendes uhæmmet engagement i faget, har hun også været kraftigt aktiv i velgørenhed værker over hele verden. Men det var modeverdenen, der hjalp hende erhverve et ry for at være en international kunstner. Hun har været en hyppig ansigt i London Fashion Week, og er også blevet ambassadør for Dolce & Gabbana. I 2004 Victoria designet en unik mode linje til Rock og Republik. Stjernen berømt gik den løbske for den fremtrædende, Roberto Cavalli i Milano. Den talentfulde diva er også kendt for sit samarbejde med model Kate Moss, for hvem hun arbejdede som moderedaktør.

Både Victoria og David Beckham er blevet beundret og set op til hele verden for deres flotte udseende og yderst raffineret smag i mode. Victoria har også været kendt for at bruge sin mands gran ser ud til at kanalisere og godkende nogle af hendes produkter i årenes løb. Den utroligt slanke engelske designer blev for nylig spottet i en New York mode begivenhed i en hvid skulder godbid kjole. Kjolen blev hentet fra hendes seneste Victoria Beckham kollektion. Aldrig på noget tidspunkt gjorde Victoria se ud af sted selv blandt de mest berømte super modeller. Victoria lancerede sin nye kollektion af seks stykke linje, som er i skarp kontrast til hendes tidligere udgivet materiale. Denne nye kollektion består af silhuetter og blokere nuancer, der kunne forlade tilskuerne i forbavselse. Hvert af stykkerne ser snarere klassiske og fås i smaragd grøn, flåde og en palle pink.

Victoria for nylig udstillet hendes uendelig beundring for den nye Michael Kors armbåndsur. Hun har efter sigende brugt den særlige mærke i meget lang tid sammen med sin fodboldspiller mand David Beckham. Victoria har fået støtte fra berømtheder over hele verden. Stjernen har virkelig taget sin mode karriere til et helt nyt niveau ved at indføre sin nye online shop, der gør det muligt for køberne at få et tæt kig på hendes designs.

Leave a Reply