En detaljeret gennemgang af George Clooneys fantastiske stil

Folk er ivrige efter at snage i de rige og berømtes livsstil og kopiere deres looks. Hollywood består, som du sikkert ved, af ikoniske personer inden for både kunst- og filmverden. Du behøver dog ikke læse sladderblade alt for ofte for at få et indblik i personer som George Clooneys liv. Den i øjeblikket 52-årige skuespiller er en evigt dominerende personlighed i filmverdenen, og har modtaget megen respekt fra folk fra alle dele af filmbranchen. Det er simpelthen ​​hans natur og personlighed der gør, at han bliver tilbedt og set op til af folk over hele verden. Hr. George Clooney er også blevet udstyret med et godt udseende og en ubesværet charme, der uden tvivl er et af hans mest iøjnefaldende træk. Hans stil kopieres ofte af fans over hele verden. George Clooney har altid været kendt som beundrer af sportsure, og på sine ferier bliver han ofte spottet iført de nyeste hotte modeller. Hollywoodskuespilleren er også blevet nævnt som værende et af ​​de mest fashionable mennesker i verden af mange prominente magasiner.

En respektfuld mand med meget raffineret smag

Han debuterede i en tv-serie kaldet Skadestuen i begyndelsen af ​​90’erne og takket være roller i film som Batman, Robin og Out ​​of Sight fik han et ry som værende en meget alsidig skuespiller. Siden da har George Clooney været involveret i en lang række film, både i hovedroller og biroller. I løbet af hans 20 år på storskærmen har George Clooney vundet et væld af priser, særligt nævneværdige er tre Golden Globes og to Academy Awards. Ved mange prisuddelinger er han blevet spottet iført adskillige designer- og sportsure af mærket Omega. Han var iført et Omega Mega De Ville Hour Vision, da han var på den røde løber ved premieren på den amerikanske scifi-thriller Gravity. Han er ambassadør for mærket.

 

George Clooney har været meget populær takket være hans betydelige bidrag til filmverdenen, men en ting som meget færre mennesker kender til, er hans arbejde for FN’s fredskampagne. Ser man bort fra hans succesfulde skuespillerkarriere har George Clooney været en fremtrædende figur på områder som politik, forretning og markedsføring. Da han er en stærk fortaler for humanitære rettigheder, har George også gjort en række optrædener på tv i den gode sags tjeneste. Skuespilleren er hele to gange blevet kåret som den mest sexede person af det prestigefyldte People Magazine, og det er værd at bemærke at denne bedrift kun er opnået af to andre end Mr. Clooney selv. Stjernen har lagt stemme til den populære Budweiser kampagne og reklamerne dertil siden 2005. Skuespilleren har også været ansigt for internationale produkter såsom Martini, Fiat og Nespresso. Til stor glæde for sine mange tilhængere blev George Clooney placeret i Top 100 over verdens mest indflydelsesrige mennesker af Time Magazine for tredje år i træk.

 

George Clooney har bestemt været populær blandt de midaldrende mænd, der har fulgt hans livsstil i ganske lang tid. Det gode udseende og den fejlfri frisure har været nogle af Clooneys varemærker. Da han er fan af moderne sportsure, har han utilsigtet gjort mange modeller populære ved at bære dem både på og uden for skærmen. Alles øjne var på den amerikanske skuespiller, da han ankom til filmfestivalen i Venedig for at promovere sin seneste film, Gravity, i en fantastisk sort smoking. Han gik op ad den røde løber sammen med sin medskuespillerinde Sandra Bullock. Arrangementet blev også beriget med en lang række andre berømtheder fra Hollywood, men George Clooney var uden tvivl den mest karismatiske person tilstede.

Leave a Reply