skoejtebanen_andre_andersen

5 måder at gøre dine børns vinterferie sjov

Ingen kan lide de lange vinterdage, der holder os inden døre og skabe problemer på vejene. Men lad os huske vores barndom. Det ser ud som tingene var meget anderledes dengang. Vi kunne næsten ikke vente på, at sne, så vores vinter sjov kunne starte, og vi plejede at tilbringe timer og timer udenfor før vi fik tilbage hjem alle koldt og vådt, men glad. Vi bruges til at nyde den lange vinter ferie ved at tilbringe dagene spille forskellige spil og deltage i forskellige aktiviteter. I dag ser det ud som en vanskelig opgave at holde vores børns opmærksomhed væk fra computeren og til at gøre deres tid derhjemme interessant. Det er derfor, vi har tænkt på nogle ideer og spændende aktiviteter, som du kan engagere sig i med dine børn i løbet af vinteren ferie.

Picnic

Forestil dig, hvor i sommeren du går til en picnic, at hele familien nyder. Nå, kan du gøre det også om vinteren ved at erstatte det grønne græs med gulvtæppet i stuen. Inddrag dine børn i forberedelsen af mad til picnic. Forbered sandwich sammen og bage nogle kakao småkager og husk at sætte nogle bananer og appelsiner i kurven som børn elsker dem. Få den fyldte picnickurv, placere en picnic tæppe på gulvet og sidde komfortabelt. Dette er en interessant idé til en dejlig frokost for hele familien.

Spil

Hvorfor ikke løse nogle gåder? Gåderne er ideel, hvis dine børn er af teenage alder og kan løse store og komplicerede dem. Hjælp dem, mens de arbejder som et team. Dette er en fantastisk måde for familie sammenhold og sjov. Hvis du ikke er en stor fan af puslespil, du kan altid spille nogle brætspil som monopol, osv. Gennem sådanne spil, børn ikke kun have det sjovt, men de også udøve deres hjerner.

Familie biograf

Vælg en pæn julegave film, komedie, animation eller en anden morsom serier som Friends. Sørg for, at du ved, hvad det valgte film handler om, som du ikke ønsker, scener af aggression eller brug af uhøflig sprog. Kæle på sofaen og have nogle sjove tid ser skuespillerne komme ud af sjove situationer. I slutningen af filmen, kan du få en lille diskussion om personerne i filmen. Dette vil give dig mulighed for at komme tættere på dine børn ved at lytte til deres mening, da dette vil gøre dem føler meget vigtigt.

Fotoalbum

Få de gamle fotoalbum ud og vise dine børn, hvordan du så ud, da du var i gymnasium, på din Galla Aften eller på din bryllupsdag. Gå ikke glip af at vise dem de gamle billeder af bedsteforældre og resten af familien. Vis dem deres egne allerførste billeder, så de kan se, hvor meget de er vokset, og hvor meget de har ændret sig. Fortæl dem forskellige interessante familie historier, der vil gøre dem glade og stolte over at være en del af familien.

Sne spil

Hvis vejret er rart, og sneen er blød, ikke spilde tiden, men få fat i dine jakker, tørklæder og handsker og gå udenfor! Har en sneboldkamp og lave en snemand. Hvis du ikke har en kane kan du have det sjovt bare ved at bruge plastikposer. Det bedste ved disse sne spil, er, at børn gå hjem træt og har ingen energi til fortræd.

Vinteren ferie er det perfekte tidspunkt til limning og tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn. De forskellige aktiviteter vil helt sikkert holde dem beskæftiget og glad gennem hele ferie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *